Szemelybiztositasok.hu - kahancza.ilona@gmail.com - Nyugdíjbiztosítás adójóváírással

kahancza.ilona@gmail.com

Nem látunk a jövőbe, de gondolunk rá

Egyre gyakrabban gondol Ön is a nyugdíjas éveire? Elképzelte, hogy milyen életszínvonalon szeretne majd élni? Biztosítottnak látja a nyugdíjas éveinek anyagi helyzetét?

A Generali My Plan nyugdíjbiztosításával rendszeres, akár kisebb összegű megtakarításokkal is biztosíthatja gondtalan nyugdíjas éveit. A Generali garantált lejárati összeggel és hűségjóváírással támogatja Önt a céljai megvalósításában.

Egyetlen szerződés keretén belül megtakarítási lehetőséget és egyben biztosítási védelmet is nyújtunk Önnek. A szerződéskötéskor meghatározhatja, hogy mekkora összeget szeretne megtakarítani, a biztosítási védelem pedig garantálja, hogy családja anyagi biztonsága akkor is fenntartható legyen, ha Önnel időközben tragédia történik.

Nem kell a megtakarításainak befektetésével foglalkoznia, hiszen főként állampapírokba, bankbetétekbe, kötvényekbe fektetjük a pénzét, így a hozam a garantált kamat miatt legalább évi 2,25%.
Milyen esetben nyújtunk biztosítási szolgáltatást?
  • a szerződéskötéskor érvényes öregségi nyugdíjkorhatár elérésekor vagy
  • nyugdíjba vonuláskor vagy
  • 39%-ot meghaladó egészségkárosodás esetén vagy
  • a biztosított halála esetén
 
Legyen Ön is előrelátó, teremtse meg a nyugdíjas éveinek biztonságát!
 

Garantált szolgáltatási összeget a szerződés lejáratakor
Ön már a szerződéskötéskor előre tudhatja, hogy garantáltan mekkora lesz a megtakarítása a nyugdíjbavonuláskor!

A jelenlegi árbevétele alapján ki tudjuk számolni mennyi lesz a nyugdíja és mekkora összeget kell félretennie havonta ahhoz hogy igénye szerint kiegészítse nyugdíját.

Hűségjóváírást

Hosszú távú elkötelezettségét, hűségét rendkívüli befizetésként elhelyezett hűségjóváírással jutalmazzuk.

Nyereségrészesedést:

A biztosító által jóváírt összeg, amely a hozam legalább 80%-a. 

20%-os adójóváírást

A biztosításra befizetett rendszeres és rendkívüli díjak után 20% adójóváírást vehet igénybe maximum 130 000 Ft értékben! 

Rendkívüli befizetés lehetőségét

Növelheti a megtakarításának mértékét rendkívüli befizetésekkel, amely után szintén igénybe veheti az adójóváírást

Kérjen ajánlatot ITT

Készüljön fel váratlan eseményekre is, és válasszon kiegészítő biztosításaink közül!

Kockázati életbiztosítás
A kockázati életbiztosítással gondoskodhat családjáról, ha Ön már nem segíthet nekik. Megteremtheti a család hirtelen felmerülő nagyobb egyszeri kiadásainak anyagi hátterét vagy biztosíthatja a temetési költségeket.

Egészségbiztosítások

  • 39%-ot meghaladó egészségkárosodás
    Amennyiben a biztosítottnál súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 39%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapítanak meg, társaságunk a megjelölt egyszeri biztosítási összeget fizeti ki.

  • 69%-ot meghaladó egészségkárosodás
    Amennyiben a biztosítottnál súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapítanak meg, társaságunk a megjelölt egyszeri biztosítási összeget fizeti ki.

 

  • Akinek még legalább 10 éve van hátra a nyugdíjig, és szeretné időben elkezdeni a takarékoskodást.
  • Aki kiegyensúlyozott, nyugodt öregkorra vágyik, de ösztönzésre van szüksége a rendszeres megtakarításhoz.

  • Aki inkább kockázatkerülő, és nem szeretne megtakarításai rendszeres befektetésével foglalkozni, de fontos neki a megtakarítás értékének megőrzése.

Az adatkezelésről:
Ügyfélkapcsolat címén az adatkezelést nem kell az adatvédelmi nyilvántartásba bejelenteni, ha - az adatokat közvetlenül az érintettektől veszik fel, - az adatkezelés célja az érintett számára ismert, - a kezelendő adatok fajtája, az adatkezelés időtartama (adattörlés) előre meghatározott, - az adatokat csak az előre meghatározott céllal összefüggésben használják fel, - az adatok nem kerülnek ki az adatkezelő kezeléséből (ide nem értve az adatfeldolgozónak történő adatátadást), - az érintetteket minderről megfelelően tájékoztatják.

Ennek értelmében a jelentkezést bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen célból nem adjuk ki. Célja a kapcsolatfelvétel az adott témával kapcsolatban.